Slett kontoen i appen
- Åpne Mycoverse og gå til Profil.
- Åpne kontoinnstillingene og velg Slett konto.
- Les informasjonen og bekreft slettingen.
Be om sletting uten tilgang til appen
Send en slettingsforespørsel fra e-postadressen som er knyttet til Mycoverse-kontoen. Oppgi at du ønsker å slette Mycoverse-kontoen og tilknyttede data. Ikke send passord, innloggingskoder eller andre hemmeligheter.
Send forespørsel om kontosletting
Du kan også skrive til rl@avaga.no. Vi kan be om en begrenset bekreftelse for å kontrollere at forespørselen gjelder din konto.
Hva slettes?
Når kontoen slettes, fjernes den aktive Mycoverse-kontoen og tilknyttede profildata, funn og lagrede bilder. Eventuelle opplysninger som må beholdes i en begrenset periode av sikkerhetsmessige, juridiske eller regnskapsmessige grunner behandles som beskrevet i personvernerklæringen.
Abonnement
Kontosletting avslutter ikke nødvendigvis et abonnement hos Apple App Store eller Google Play. Avslutt abonnementet i butikkens abonnementsinnstillinger før du sletter kontoen dersom du ikke ønsker videre fornyelse.
Delete your Mycoverse account and data
In the Mycoverse app, open Profile, open account settings, choose Delete account, and confirm.
If you cannot access the app, email rl@avaga.no from the address linked to your account and request deletion of your Mycoverse account and associated data. Never send a password or sign-in code. The active account, associated profile data, findings and stored photos are deleted. Limited information may be retained where required for security, legal or accounting reasons, as described in our Privacy Policy.
Deleting your account may not cancel an Apple App Store or Google Play subscription. Cancel the subscription in the store's subscription settings first if you do not want it to renew.